You are currently viewing Yrittänyttä ei laiteta

Yrittänyttä ei laiteta

Kirjoituksen lopusta löydät verkkokaupan avajaistarjouksena ja kiitoksena teille lukijoille alennuskoodin. Jatkossa(kin) haluan pitää tämän blogin ei-kaupallisensa. Se ei siis tule täyttymään mainoksista vaan sisältö tulee edelleen keskittymään omiin retkiini ja ajatuksiini.

Aiemmin olenkin kirjoituksissa vihjaissut suunnitelmistani ryhtyä yrittäjäksi. Ajatus siitä, että saan yhdistettyä intohimon ja työn on mahtava. Mutta ennen kaikkea minua houkuttelee ajatus siitä, että saan jakaa innostustani luontoa ja retkeilyä kohtaan myös muille. Kenties jopa tartutettua retkeilyhulluuta.

Luonnosta on moneksi. Minulle luonto on ollut inspiraation lähde, rauhoittumispaikka ja lomakohde. Vaellusvuoden aikana se oli minulle koti, ja syyskuussa se toimi hääkirkkona. Luonnollisena lisänä luonto on tästä eteenpäin minulle myös työpaikka, maisemakonttori ihan sanan kirjaimellisessa merkityksessä.

Viime viikot ovat menneet erilaisia ideoita pallotellessa ja verkkokauppaa rakennellessa. On siinä ollut puurtamista. Ja saattaapa siinä verkkokaupan asetuksia kikkaillessa olla muutama ärräpääkin lentänyt ilmaan. Ulkoasua, logoa, byrokratiaa, rekisteröitymisiä, kirjanpitoa, tuotteiden suunnittelua, laskelmia – tehtävää ja kehittämistä olisi loputtomiin. Mutta, Iisakki jääköön rakentelemaan kirkkoaan, tämä tärähtää tulille NYT.

Miljoonan tähden luontoelämyksiä

Alkuvaiheessa tuotevalikoimassa on erilaisia retkeily- ja vaelluskursseja, sillä haluan omalta osaltani auttaa ja kannustaa ihmisiä retkeilyharrastuksen pariin. Ihan piakkoin on tulossa lisää palveluita tarjolle – erilaisia lyhyempiä retkiä, tarinatuokioita ja tietysti myös pidempiä vaelluksia. Laitapa Korpi Outdoorsin some-kanavat seurantaan niin pysyt ajan tasalla.

Facebook: @korpioutdoors
Instagram: @korpioutdoors

AVAJAISTARJOUKSET

Retkeilyn alkeet -verkkokurssi (4h)

Oletko kiinnostunut retkeilystä, muttet oikein tiedä miten pääsisi alkuun?
Mitä ruokaa retkelle kannattaa ottaa mukaan?
Entä jos eksyn?
Syökö karhu heti, kun astun pois asfaltilta?

Mitä pakata reppuun tai rinkkaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Retkeilyn alkeet -verkkokurssilla. Kurssi on todellinen tehopakkaus – sen jälkeen voit lähteä turvallisin mielin retkelle. Ja keskittyä siihen olennaiseen, luonnosta nauttimiseen.

Hinta: 40€

Päivä: 13.11 tai 11.12
Klo: 12-16

Soveltuu kaikille retkeilystä kiinnostuneille.

ALE-KUPONKIKOODI -10% (syötetään kassalla):
Ulko-Vesa-10%

Talviretkeily -verkkokurssi (2h)

Houkutteleeko keväinen hiihtoretki?
Vai suunnitteletko kaamosvaellusta Lapissa?
Miten tarkenen talvella teltassa?
Minkälaiset sukset kannattaisi talviretkeilyssä olla?
Pakkaanko varusteet ahkioon vai rinkkaan?

Talviretkeily on kiehtova ja palkitseva harrastus. Tällä kurssilla käsitellään talviretkeilyn erityispiirteitä, jotta pääset sujuvasti ja turvallisesti liikkumaan luonnossa myös talviaikaan.

Hinta: 30€

Päivä: 18.11
Klo: 17-19

Soveltuu kaikille talviretkeilystä kiinnostuneille.

ALE-KUPONKIKOODI -10% (syötetään kassalla):
Ulko-Vesa-10%

Vastaa